Sådan indfører du et iværksætter-mindset i en corporate kultur

April
2017

Fra projektleder til producer_c.png

Der findes en lang række metoder og værktøjer til at optimere processer og hastigheder i forbindelse med udviklingen af digitale produkter. Ord som agilitet, iterativ og sprint er blevet en del af hverdagsjargonen i udviklingsafdelingerne i flere større virksomheder. En ting er at indføre de nye metodikker, noget andet er at indføre et mindset, der gør at metodikkerne udfordres og innoveres som en del af kulturen i virksomheden. 

At transformere en organisation kræver ikke blot et skifte af processer og metoder, men en kulturændring der starter med dit og dine kollegaers mindset. 

Kom og hør en række erfaringer blive konkretiseret og omdannet til dogmer, der kan hjælpe dig med at indføre et iværksætter-mindset i en corporate kultur. 

Oplægsholder, Oliver Vassard, har før han blev ansat hos 1508 haft en række startups med både succeser og nederlag i baggagen. Erfaringen herfra er blevet anvendt til at præge kulturen hos en del af de 1508 kunder som vi har supporteret i deres digitale transformationer. 

Der er blevet lukket for tilmeldinger til denne Morgenbooster, da alle pladser på nuværende tidspunkt er optaget. Hvis du ønsker at komme på venteliste ved eventuelle afbud, er du velkommen til at skrive en mail til: ama@1508.dk

Oplægsholder

Oliver Vassard

Project Manager & Digital Producer

Tid

26.04.17
09:00 - 10:00

Sted

1508
Wilders Plads 13A
København K København K