Nyheder

Om kommende Morgenboostere, ny viden, nye lanceringer, nye kunder og nye medarbejdere.

Del viden med 8.000+ på LinkedIn
 
 
 
 

1508 er årets højdespringer i imageanalyse

1508 har fået titlen som årets højdespringer i forbindelse med en imageanalyse foretaget af MyResearch. Vi indtager nu en samlet placering som nummer 2 blandt de danske digitale bureauer, og derudover har vi også scoret topplaceringer, når det drejer sig om kreativ styrke samt bureauer, der adskiller sig markant fra mainstream. Vi er utrolig glade og taknemmelige for vurderingen, som i den grad forpligter.

Læs den samlede omtale på Bureaubiz >

 
 

Morgenbooster

Sådan indfører du et iværksætter mindset i en corporate kultur | 26.04.2017

Oliver Vassard, Project Manager & Digital Producer i 1508, er oplægsholder ved denne Morgenbooster. Før Oliver blev ansat hos 1508, har han haft en række startups, som tæller både succeser og nederlag. Kom og hør en række erfaringer blive konkretiseret og omdannet til dogmer, der kan hjælpe dig med at indføre et iværksætter-mindset i en corporate kultur. Denne Morgenbooster afholdes d. 26. april.

Acceleration af den digitale tranformation i Nordea Liv & Pension | 31.05.2017

På denne Morgenbooster vil Christine Loft Hunderup, Head of Digital Development i Nordea Liv & Pension, og Louise Klinker, Head of UX & Strategy i 1508, fortælle om transformationen mod en kunde- og designdrevet digital udvikling i Nordea Liv & Pension. Centrale elementer i transformationen har været etableringen af en ny digital enhed i virksomheden, en ny projektmodel for digital udvikling og en meget tæt involvering af kunderne gennem et kundepanel med 500 personer. Hør blandt andet hvordan Nordea Liv & Pension udviklede og lancerede sin første mobile app med kunderne som medskabere. Denne Morgenbooster afholdes d. 31. maj. 

Se mere og tilmeld dig vores Morgenboostere her >

 
 

Executive booster groups

 
 
 
 

Bliv inspireret og netværk i Executive Booster Groups 

Executive Booster Groups er et tilbud til executives, der søger sparring og inspiration til at accellerere den digitale transformation. Vi er i gang med at samle deltagerer til Executive Booster Group #3 med opstart i april og Group #4 med opstart i september. 1508's Klaus Bundvig er moderator, og Mikkel Rohde Madsen er med på sidelinjen.

Læs mere her >

 
 

Ny viden

Future Financing

Morten Wischmann, Business Lead i Danske Banks Future Financing afdeling, var oplægsholder ved denne Morgenbooster, som blev afholdt d. 29. marts. Morten fortalte blandt andet om, hvordan teamet i Future Financing skaber nye digitale services til bankens erhvervskunder, gennem agile innovation og et forsøg på at lave Digital Disruption inde i maven på en stor virksomhed. Innovationsenheden blev etableret i januar 2016 og til Morgenboosteren delte Morten blandt andet denne rejse fra opstarten og frem til i dag. 

 

 
 

Nye lanceringer

HAY LANCERER NYT INTERNATIONALT BRANDSITE

Hay er netop gået i luften med et nyt internationalt brandsite, som er udviklet i samarbejde med 1508. Vi er både glade og stolte over resultatet, som er et univers, der både fanger og formidler HAYs essens, og kombinerer det funktionelle med det legende gennem et fleksibelt design, raffinerede detaljer og velafstemt bevægelse. Sitet har allerede fået rosende ord fra Forbes Magazine. 

Læs mere om konceptet og den færdige løsning her >

 
 

NORDEA LIV & PENSION INTRODUCERER NY MOBIL APP

Nordea Liv & Pension har for nyligt lanceret en ny mobil app, der gør det enkelt for kunden at få overblik over deres samlede pensionsopsparing. App'en er udviklet i samarbejde med 1508, og gør det nemt at se opsparingens størrelse, månedlige udbetalinger, afkastet og meget mere. Den nye digitale løsning bliver fortsat udbygget med nye simple selvbetjeningsmuligheder og opdateringer. 

Læs mere og oplev den nye digitale løsning her >

 
 
 
 
 

Nye kunder i 1508

G4S VÆLGER 1508 TIL DIGITAL FORRETNINGSUDVIKLING

Det er med stor glæde, at vi kan byde G4S velkommen som kunde i 1508. Sikkerhedsområdet gennemgår i disse år en spændende udvikling og vi glæder os meget til at bistå G4S i deres digitale forretningsudvikling.

NORDEA FINANS ER NY KUNDE I 1508

Vi skal hjælpe endnu et medlem af Nordea-familien med at accelerere deres digitale udvikling. Nordea Finans er en af Nordens toneangivende aktører på finansieringsprodukter og services. Første opgave bliver at bistå i konceptudviklingen af et nyt digitalt produkt, der har mobilen som primær platform. Vi glæder os meget til samarbejdet.

1508 INDGÅR AFTALE MED GRØNLANDS SELVSTYRE

I december 2016 indgik 1508 en rammeaftale med Grønlands Selvstyre. Rammeaftalen betyder blandt andet, at 1508 skal levere UX, design og udvikling af Selvstyrets Sitecore-portaler samtidig med, at vi skal understøtte et nyt driftssetup og gentænke portal-arkitekturen. Vi startede op med et besøg i Grønland i uge 6, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med Grønlands Selvstyre. 

 
 

1508 ER GOLD SPONSOR VED ÅRETS UX CAMP CPH

 
 

Siden konferencen blev afholdt første gang i 2012 har 1508 bakket op om UX Camp CPH - både som sponsor og oplægsholder. Vi er stolte af at være med igen i år, når UX Camp CPH for 6. gang løber af stablen - nemlig på IT Universitetet d. 5.-6. maj 2017. UX Camp CPH samler User Experience (UX) branchen på tværs af bureauer, kunder og jobtitler, og danner rammen om et par spændende dage med brugeroplevelsen i fokus. Blandt aktiviteter til campen er diskussioner, oplæg, vidensdeling samt mulighed for at netværke. Vi glæder os meget til endnu en gang at være en del af konferencen.