Nyheder

Om kommende Morgenboostere, ny viden, nye lanceringer, nye kunder og nye medarbejdere.

Del viden med 8.000+ på LinkedIn
 
 
 
 

NY STRATEGI I 1508 PR. 1. JUNI

Der er sket rigtig meget hos 1508 den seneste tid, og det er med stor glæde, at vi endelig kan dele vores nye strategi med jer alle sammen. Pr. 1. juni fokuserer vi forretningen på at blive markedsledende inden for digital innovation, forretningsudvikling og experience design, og vi vil tredoble omsætningen på rådgivning om digital innovation. Kunder som Ikano Bank International, G4S, ATP, PFA, og Nordea koncernen har valgt at accelerere deres digitale innovationsindsats sammen med 1508, og det er et tydeligt bevis på værdien i vores nye retning.

Læs mere om 1508's nye strategi i omtalen fra Markedsføring >

 
 

1508 er årets højdespringer i imageanalyse

1508 har fået titlen som årets højdespringer i forbindelse med en imageanalyse foretaget af MyResearch. Vi indtager nu en samlet placering som nummer 2 blandt de danske digitale bureauer, og derudover har vi også scoret topplaceringer, når det drejer sig om kreativ styrke samt bureauer, der adskiller sig markant fra mainstream. Vi er utrolig glade og taknemmelige for vurderingen, som i den grad forpligter.

Læs den samlede omtale på Bureaubiz >

 
 

Morgenbooster | Efterår 2017

Facing the 4th industrial revolution | 23.08.2017

Første Morgenbooster efter sommerferien bliver afholdt onsdag d. 23. august. Her vil Director in Business Development, Klaus Bundvig, dele sine indsigter omkring den fjerde industrielle revolution drevet af nye teknologier, som vi står overfor. Det handler ikke kun om teknologier, der automatiserer vores arbejde, men også om data der forbinder disse teknologier. Det får flere til at betragte data som det nye råstof - uanset branche. Hertil bliver digitale services det kerneprodukt, der skal give værdi til kunderne.

Sprint Learnings | 20.09.2017

Denne Morgenbooster vil handle om deling af erfaring omkring Design Sprints. User Experience Designer, Lisbeth Torp Christensen, og Strategic Business Analyst, Emil Frost, er oplægsholdere ved denne booster. Google Venture Design Sprint er en metode til at løse store problemer og teste nye idéer på kun 5 dage eller mindre. Metoden er således et ideelt værktøj som en del af en digital transformation og til produkt innovation.

Creating a digital universe for a vibrant brand | 11.10.2017

Fokus ved denne Morgenbooster vil tage udgangspunkt i det ny brandsite for HAY og rejsen med at skabe et digitalt univers for et unikt brand. Senior Designer, Stina Nordquist, og Brand Experience Designer, Hjørdis Thorborg, vil dele deres indsigter om at transformere et brand til en rig og levende digital oplevelse. Kort efter lanceringen af HAY's nye site skrev Forbes: “Their website is worth looking at prior to a visit - the photo shoots and animations they have created are almost as beautiful as visiting the store itself.”

Lost in transportation | 08.11.2017

Til denne Morgenbooster vil du høre Clarissa Eva Leon, chef for DSB digital labs, dele sine tidlige erfaringer fra rejsen til at opbygge og drive digital innovation og transformation i transport og hos DSB. En rejse med en fortsat kompleks og politisk kontekst og hvor hele Danmarks befolkning er kunden. 

User Centered Design - On Steroids | 29.11.2017

Den sidste Morgenbooster i efteråret vil handle om vigtigheden af brugerinvolvering for opnåelse af succes. Senior Digital Strategist, Kasper Brødsgård, er oplægsholder ved denne booster. Der vil både blive delt erfaringer fra praksis, og samtidig vil de nyeste værktøjer til at lave prototyper, udføre tests samt indsamle og dele viden og feedback med ens team blive gennemgået. Kom og bliv inspireret!

Læs mere og tilmeld dig efterårets Morgenboostere her >

 
 

Executive booster groups

 
 
 
 

Bliv inspireret og netværk i Executive Booster Groups 

Skal du med i vores Executive Booster Group #4 med opstart d. 28. september?

Executive Booster Groups er et tilbud til personer med strategisk ansvar for digital transformation og er et forløb på 6 møder.

I Executive netværket har vi i dag deltagere fra JYSK, Nordea Finans, Sadolin & Albæk, CBS, IKANO Bank, Topdanmark, ASE, DSB, Arriva, Københavns Kommune, PensionDanmark, LEO Innovation Lab, ATP, SKAT, FORCA, Danske Bank, PwC, Rockwool, Danfoss, Dansk Socialrådgiverforening og flere lignende virksomheder.

I tillæg til selve Executive forløbet, samler vi alle deltagerne til større netværks-event på tværs af de forskellige grupper. Blandt andet i form af meet-ups nogle timer over en frokost eller på inspirationsture i både ind- og udland. Disse løbende netværks-events betyder, at man også efter selve Executive forløbet forbliver tilknyttet det voksende netværk af digitale executives.

Læs mere her >

 
 

Ny viden

Digitalisering på sundhedsområdet i Danmarks største kommune

Ved denne Morgenbooster fortalte Mette Harbo, Digitaliseringschef hos Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune, om en digital transformation i den offentlige sektor, der byder på både kulturelle og organisatoriske udfordringer. Mette delte både indsigter og udfordringer i forbindelse med digitalisering i den offentlige sektor, og der blev stillet rigtig gode spørgsmål fra deltagerne. Denne Morgenbooster blev afholdt d. 14. juni. 

Se eller gense video og slides >

Acceleration af den digitale tranformation i Nordea Liv & Pension

På denne Morgenbooster fortalte Christine Loft Hunderup, Head of Digital Development i Nordea Liv & Pension, og Louise Klinker, Head of UX & Strategy i 1508, om transformationen mod en kunde- og designdrevet digital udvikling i Nordea Liv & Pension. Centrale elementer i transformationen har været etableringen af en ny digital enhed i virksomheden, en ny projektmodel for digital udvikling og en meget tæt involvering af kunderne gennem et kundepanel med 500 personer. Ved Morgenboosteren delte Christine og Louise blandt andet hvordan Nordea Liv & Pension udviklede og lancerede sin første mobile app med kunderne som medskabere. Denne Morgenbooster blev afholdt d. 31. maj.

Se eller gense video og slides >

 
 

Nye kunder i 1508

Vi er både stolte og meget glade for at kunne byde en række nye kunder velkommen i 1508.

Ekornes

Ekornes, der er Norges største møbelproducent, har valgt 1508 til at bistå dem med digitalisering af deres kundeoplevelser - både online og offline. Ekornes ønsker at være en førende mærkevareleverandør af boligindretningsmøbler til det nationale og internationale marked, og vi ser frem til at accelerere denne ambition sammen med dem.

Nordea Markets

Vi skal hjælpe endnu en forretningsenhed i Nordea med at styrke den digitale innovation. Fokus er på introduktionen af design sprints og på at forkorte vejen fra indsigt til løsning.

Skatteministeriet

1508 er blevet valgt til at hjælpe Skatteministeriet på to af de helt centrale projekter: Systemerne til inddrivelse og ejendomsskat. Vi bliver en del af to meget store projektteams, hvor vi skal bistå med brugerinvolvering og udvikling af brugergrænseflader. 

Ase

Fagforeningen og a-kassen ASE har valgt os som samarbejdspartner til at udvikle et nyt ase.dk. Projektet skal understøtte en optimering af de digitale kunderejser og øge konverteringerne på sitet – bl.a. gennem personalisering og nye digitale services. Vi glæder os meget til samarbejdet!

 
 

1508 til Folkemødet på Bornholm

Apolitisk salon

Igen i år inviterede 1508 til vores traditionsrige "Apolitisk Salon" under Folkemødet på Bornholm. Arrangementet foregik fredag d. 16. juni ved Hammer Odde Fyr, hvor alle der trængte til et break fra folkemylderet og de politiske taler var meget velkomne. Aftenen stod på fuld solskin, live musik, kølige drinks og bornholmske snacks på Bornholms nordligste punkt. Vi glæder os allerede til at gentage succesen næste år!

Læs mere om Folkemødet her >

 
 

VINDER AF CREATIVE CIRCLE AWARD I KATEGORIEN 'CORPORATE IDENTITY'

Fredag d. 19 maj blev årets Creative Circle Award Show afholdt, og vi er utrolig stolte af, at vi gik hjem med sejren for vores arbejde for Den Danske Scenekunstskole i kategorien 'Corporate Identity'. Det blev i den grad fejret.

Se projektet her >

 
 

Nye medarbejdere

Velkommen til to nye kolleger i 1508

Det er med stor glæde, at vi den seneste tid har budt velkommen til to nye kompetente designere. Sine Gunilla Videbæk kommer med en baggrund som visuel designer og er derudover uddannet fra Rytmisk Konservatorium, hvor hun studerede i 6 år. Sine er faktisk en gammel bekendt af huset, idet hun i 2011-2012 arbejdede hos Liebling, som var 1508's grafiske 'lillesøster' på det tidspunkt. Før hun kom til 1508 var hun kort forbi Kontrapunkt som freelancer og hos Ustwo Nordic i Malmö, hvor hun var ansat i 4 år. 

Derudover er Susanne Benther Mouritsen startet som designer. Susanne er uddannet grafisk designer fra DMJX, hvor hun tog sin praktik hos Rikako Nagashima i Tokyo. Før Susanne blev ansat hos 1508 var hun selvstændig og underviste blandt andet på Hyper Island i Karlskrona. Vi er allerede utrolig glade for samarbejdet med dem begge.

 
 

Nye lanceringer

HAY LANCERER NYT INTERNATIONALT BRANDSITE

Hay er netop gået i luften med et nyt internationalt brandsite, som er udviklet i samarbejde med 1508. Vi er både glade og stolte over resultatet, som er et univers, der både fanger og formidler HAYs essens, og kombinerer det funktionelle med det legende gennem et fleksibelt design, raffinerede detaljer og velafstemt bevægelse. Sitet har allerede fået rosende ord fra Forbes Magazine. 

Læs mere om konceptet og den færdige løsning her >

 
 

NORDEA LIV & PENSION INTRODUCERER NY MOBIL APP

Nordea Liv & Pension har for nyligt lanceret en ny mobil app, der gør det enkelt for kunden at få overblik over deres samlede pensionsopsparing. App'en er udviklet i samarbejde med 1508, og gør det nemt at se opsparingens størrelse, månedlige udbetalinger, afkastet og meget mere. Den nye digitale løsning bliver fortsat udbygget med nye simple selvbetjeningsmuligheder og opdateringer. 

Læs mere og oplev den nye digitale løsning her >