Nyheder

om kommende morgenboostere, ny viden, nye lanceringer, nye kunder og nye medarbejdere.

 

morgenboostere i foråret 2017

 
 

Morgenbooster

How to build an innovation lab

Få indblik i hvad der skal til for at etablere robuste innovationslaboratorier, der overlever, når den første runde af begejstring og gule sedler har lagt sig.

HOW TO BUILD AN INNOVATION LAB | 25.01.17

Kom og hør Klaus Bundvig dele sine erfaringer med, hvad der skal til for at etablere robuste innovationslaboratorier, der overlever når den første runde af begejstring og gule sedler har lagt sig. Derudover vil han også dele indsigter fra arbejdet i 1508s første Executive Booster Group. Et forløb på seks møder, med executives fra vidt forskellige virksomheder og med fokus på digital transformation.

Se mere og tilmeld dig Morgenboosteren her >

 

Morgenbooster

Data as a creative raw material

Get knowledge about how data can become a raw material for new product innovation driving a digital transformation revolution.

DATA AS A CREATIVE RAW MATERIAL | 22.02.17

Denne Morgenbooster er en unik mulighed for at høre Vinay Venkatraman, CEO i Leapcraft, tale om hvordan data kan anvendes som et råmateriale til at skabe nye og innovative produkter og services. Vinay vil vise eksempler på de forskellige tilgange til fusionen af algoritmer, netværk af sensorer og apps, der er med til at skabe et nyt paradigme. Denne Morgenbooster er på engelsk.

Se mere og tilmeld dig Morgenboosteren her >

Morgenbooster
29.03.17

Future Financing

Hør Morten Wischmann fortælle om skabelsen af et Innovation Centre for at “disrupte” Danske Bank Business Banking indefra.

FUTURE FINANCING | 29.03.17

Hør Morten Wischmann, Business Lead i Danske Bank, fortælle om etableringen af innovationsenheden Future Financing. Oplægget vil tegne et billede af rejsen fra starten i januar 2016 til nu, og inkluderer både de succeser og nederlag de har haft i forsøget på at lave innovation i en stor virksomhed.

Se mere og tilmeld dig Morgenboosteren her >

Morgenbooster
26.04.17

Sådan indfører du et iværksætter-mindset i en corporate kultur

Kom og hør en række erfaringer blive konkretiseret og omdannet til dogmer, der kan hjælpe dig med at indføre et iværksætter-mindset i en corporate kultur.

SÅDAN INDFØRER DU ET IVÆRKSÆTTER-MINDSET I EN CORPORATE KULTUR | 26.04.17

Hør Oliver Vassard, Projektleder og Digital Producer i 1508, dele vores erfaringer med at indføre et iværksætter-mindset i nogle af Danmarks store corporate virksomheder. For én ting er at indføre de nye metodikker, noget andet er at indføre et mindset, der gør at metodikkerne udfordres og bliver en del af kulturen i virksomheden. Oliver har selv erfaring fra en række startups, som han bruger til at præge kulturen hos virksomhederne.

Se mere og tilmeld dig Morgenboosteren her >

Morgenbooster
14.06.17

Digitalisering på sundhedsområdet i Danmarks største kommune

Kom og hør Mette Harbo, Digitaliseringschef hos Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune, fortælle om en digital transformation af den offentlige sektor, der byder på både kulturelle og organisatoriske udfordringer.

DIGITALISERING PÅ SUNDHEDSOMRÅDET I DANMARKS STØRSTE KOMMUNE | 14.06.17

Kom og hør Mette Harbo, Digitaliseringschef hos Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune, fortælle om en digital transformation i den offentlige sektor, der byder på både kulturelle og organisatoriske udfordringer, men også enorme muligheder for mere effektiv behandling af patienter.

Se mere og tilmeld dig Morgenboosteren her >

EXECUTIVE BOOSTER GROUPS

Nobody knows the right answer. So let’s join forces. It might be fun.

EXECUTIVE BOOSTER GROUPS

I 2016 lancerede vi vores Executive Booster Groups, hvor vi samler 10 executives fra forskellige organisationer, til et forløb på 6 møder med fokus på DIGITAL TRANSFORMATION. Med 1508's Klaus Bundvig som moderator og Mikkel Rohde Madsen på sidelinien. Vi starter en ny Executive Booster Group op i januar og har flere i pipeline til opstart senere i foråret.

Har du ansvar for din organisations digitale transformation og lyst til at deltage sammen med andre executives i en af vores kommende Executive Booster Groups, så kontakt venligst Mikkel Rohde Madsen på mrm@1508.dk for at høre nærmere.

Se mere og tilmeld dig grupperne her >

 
 
 
 

ny viden

 
 
 

Morgenbooster

Hvorfor nøjes med at være den bedste?

Lær hvordan servicemål kan gøres konkrete og hvordan man kan styre efter disse i et websiteprojekt.

HVORFOR NØJES MED AT VÆRE DEN BEDSTE?

Se eller gense denne Morgenbooster og hør hvordan LB Forsikring satte konkrete mål for hvad de ville med deres website. Et af målene: at hæve deres i forvejen meget høje kundetilfredshed. Faktisk den højeste i branchen. Men hvordan hæver man en kundetilfredshed med et website og hvordan måler man, at det sker?

Morgenbooster

Sådan mestrer du metoderne til digital produktinnovation

Få indblik i, hvorfor vi starter mange af vores projekter med et hurtigt internt Business Sketching tegnekursus.

SÅDAN MESTRER DU METODERNE TIL DIGITAL PRODUKTINNOVATION

På denne Morgenbooster stillede vi skarpt på hvordan sketching kan bruges som en vigtig brik i en innovationsproces. Håndtegninger er den hurtigste metode til at gøre ideer håndgribelige, så du hurtigt kan teste dem af. Se eller gense Morgenboosteren og få nogle konkrete værktøjer til at arbejde med innovation og sketching.

nye lanceringer

 
 
 

BILABONNEMENT INTRODUCERER EN NY MÅDE AT HAVE BIL PÅ

Bilabonnement har haft susende travlt siden lanceringen. Flere biler er allerede udsolgt, og efter den første uge var målet for den første måneds abonnenter nået! Bilabonnement gør det lettere og mere fleksibelt at have bil, ved at tilbyde abonnementer helt ned til 3 måneder og uden nogen skjulte udgifter. Vi har bistået med konceptudvikling og design af platform.

Læs mere om konceptet i Politikens artikel >

Oplev bilabonnement.dk >

TVC ADVOKATFIRMA LANCERER NYT WEBSITE OG IDENTITET

Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen skiftede for nyligt navn til TVC Advokatfirma. I forlængelse af denne navneændring har de lanceret en ny visuel identitet og et nyt website, som vi har bistået med at designe og udvikle.

Oplev Tvc.dk >

NORD.INVESTMENTS GØR OP MED DYR INVESTERINGSRÅDGIVNING

Nord tilbyder en datadreven service, der hjælper brugerne med at lave profitable langsigtede investeringer uden skjulte gebyrer. Investeringerne laves igennem en selvbetjeningsplatform, der udruster brugeren med de rette værktøjer. Vi har været med til at udvikle brandplatform, UX og design.

Lær mere om den nye investeringsservice >

FÅ MATCHET DINE BEHOV MED DET BEDSTE BOLIGLÅN

Vi har gennemført et design sprint (GV5), hvor vi har arbejdet på en service, der skal lette hverdagen for danskere, som søger eller allerede har et boliglån. Du kan prøve prototypen her: https://invis.io/XQ9LBLEJZ

Følg med i udviklingen af produktet og tilmeld dig >

 
 

nye kunder

 
 
 

IKANO BANK VÆLGER 1508 TIL DIGITAL PARTNER

Vi er både glade og stolte over at kunne fortælle, at Ikano Bank har valg 1508 som ny fast samarbejdspartner til digital produktudvikling og experience design på tværs af Ikano Banks europæiske markeder og produkter. Vi skal arbejde sammen med udgangspunkt i det svenske hovedkontor i Malmö.

En længere RFP-proces med både svenske og danske bureauer blev afsluttet i november, og de første opgaver er nu ved at blive løbet i gang. Der er foreløbigt tegnet en aftale på 2 år, som både omfatter bistand til videreudvikling af eksisterende digitale produkter og platforme samt udvikling af helt nye services. Ikano Bank blev grundlagt af Ingvar Kamprad i 1995, og banken ejes fortsat af Kamprad-familien.

REBRANDING OG WEBSITE TIL INTOMICS

Intomics er en biotech-virksomhed, der på kort tid har placeret sig som en af verdens bedste til at skabe databaserede indsigter til den farmaceutiske industri. Vi skal hjælpe Intomics med en skærpet brandplatform, ny visuel identitet og UX/design til website og digitale produkter. Vi glæder os til samarbejdet.

 

NYE MEDARBEJDERE I 1508

 
 
 

VELKOMMEN TIL FEM NYE

I løbet af den seneste måned har vi budt hele 5 nye medarbejdere velkommen hos 1508. Nils Smed er startet som User Experience Designer og kommer fra en lignende stilling hos Hatch & Bloom. Frederik Lyngaa Jensen er startet som designer og har netop færdiggjort en master i Interactive Art Director fra Hyper Island. Jeanette Moesgaard Idskou er startet som Controller og er netop blevet færdig på Syddansk Universitet. Morten Øhlenschlæger Andersen er startet som projektleder og har tidligere siddet i lignende stillinger, blandt andet hos e-Types. Susanne Thingholm Lyager er også startet som projektleder og kommer fra en lignende stilling hos Dwarf.