Business sketching

Lær at bruge tegning som et kommunikationsværktøj

BUSINESS SKETCHING ER ET KOMMUNIKATIONSVÆRKTØJ

Business Sketching er et hurtigt og effektivt kommunikationsværktøj. Ved hjælp af simple tegneteknikker kan alle lære at tegne og visualisere ideer, processer og komme skarpere igennem med vigtige budskaber. De enkle håndtegninger gør det nemt og effektivt at skabe fælles forståelse, og overbevise andre i møder og til præsentationer. Business Sketching giver større selvtillid til at stå ved whiteboardet, og skaber stort engagement blandt deltagere.

MED BUSINESS SKETCHING KAN DU

  • Holde effektive møder
  • Opnå hurtig fælles forståelse
  • Tydeliggøre budskaber og ideer
  • Skabe et fælles visuelt sprog
  • Gøre samarbejde engagerende og interaktivt
  • Skabe en fælles visuel hukommelse i projekter
  • Sparre tid og penge

GENKENDER DU DISSE SITUATUIONER?

INFORMATION OVERLOAD
Præsentationer og overgivelser dør i ord og snak, fordi modtagerne er uengagerede og bevidst eller ubevidst opgiver at forstå budskabet.

MISFORSTÅELSER
Der spildes dyrebar tid på misforståelser og miskommunikation

MANGLENDE GENNEMSIGTIGHED
Overblik og gennemsigtighed i arbejdet er en by i Rusland, fordi al information og materiale er bundet i computere og rapporter

UNDGÅ AT DRUKNE I BLA BLA BLA

Med Business Sketching tydeliggører du dine pointer ved hjælp af visualiseringer. Ideen er at understøtte dine ord og stille skarpt på det centrale i din pointe. Samtidig er Business Sketching involverende og engagerende, som giver mulighed for at I hurtigt kan skabe større mening sammen.

BUSINESS SKETCHING ER ET VÆRKTØJ SOM ALLE KAN LÆRE

Tegning er ikke reserveret designere. Tværtimod. Projektledere, kommunikationsfolk, HR, ledere, strateger, forretningsudviklere, udviklere, analytikere, facilitatorer m.fl. kan få stor glæde af tegning som business-værktøj.

 

BUSINESS SKETCHING ER SOM AT ARBEJDE I ”BETA-MODE”

BETA-mode er en afprøvningstilstand, hvor nye ideer konstant kommer til og hele tiden skal testes, for at undersøge om de holder vand. Business Sketching fungerer på samme måde, da det er nemt og hurtigt at visualisere en ide, få feedback fra andre, uden at det nødvendigvis koster mange ressourcer og tid. Derfor er Business Sketching super effektivt - vi kommer jo ikke udenom at tid er penge.

VISUALISERING GØR DET NEMT AT DELE

Når du visualiserer din tanker og ideer er det nemt for andre at give feedback og engagere sig i dit arbejde.

Når I arbejder sammen på at løse komplekse opgaver bliver samarbejdet mere effektivt og overskueligt når i arbejder visuelt.

Det er utrolig nemt at digitalisere dine tegninger, og nå mange med dine ideer og tanker. 

 
 

Lær fra den bedste

Louise Klinker har baggrund som User Experience Designer, men er også en fabelagtig formidler og en af de bedste til at skitsere med simple former.  Louise har 15 års erfaring med håndtegninger. Hun underviser jævnligt virksomheder i at skitsere og står også bag vores online tegnekurser.

LÆR BUSINESS SKETCHING ONLINE

Vi tilbyder et online forløb bestående af tre forskellige tegnekurser – ’Basics’, ’People’ og ’Putting it all together’. Hver af dem er fyldt med nemt forståelige videoer, forklaringer og øvelser, så du i dit eget tempo kan få de mange forskelige teknikker ind under huden. Alle kan tage kurserne, og alt du skal bruge er papir, tegneredskaber, internet og en computer, tablet eller smartphone.

Prøv vores online kursus

 
 

MORGENBOOSTER MED BUSINESS SKETCHING

Vi har afholdt flere Morgenboostere omkring Business Sketching, hvor vi introducerer nogle af vores øvelser og formidler viden om sketching i virksomheder. Du kan se en af vores mest populære Morgenboostere her: