Kit Couture

Klassisk håndarbejde bragt up to date.

 
 

Udfordring

 
 

Hvordan skaber man en start-up i en branche, der endnu ikke har set digitaliseringens lys?

 

Kontakt

Mikkel Jespersen
mje@1508.dk

 

Do It Yourself-bølgen har i mange år raset over den nordlige halvkugle. Samtidig har det klassiske håndarbejde længe savnet en revitalisering og nye udtryksformer.

Det gælder designmæssigt, men også i digitale kanaler, som åbner nye muligheder for at formidle og gøre håndarbejde lettilgængeligt.

Vi har hjulpet vores søstervirksomhed, Kit Couture, med at skabe en helt ny type virksomhed, der har som mission at bringe håndarbejde ind i vores tidsalder.

Målet er at motivere nye generationer, som har lyst til at bruge sine hænder og samtidig opnå slutprodukter, som de kan være stolte af at bruge.

 
 
 

Koncept

 
 
 

Fashion + klassisk håndarbejde + hjælp

 
 
 

Ved at kombinere nutidens mode med klassisk håndarbejde tilbyder Kit Couture kunderne lækre produkter, som de selv kan skabe. Dette sker i form af håndarbejds-kits, der indeholder alt, hvad kunden skal bruge for at komme let og hurtigt i gang.

Strik, hækling og broderi findes dog i mange forskellige former og sværhedsgrader, så den centrale udfordring var at udvikle værktøjer, der sikrer at både nybegyndere og øvede føler sig hjemme og trygge i Kit-universet.

 
 
 

Løsning

 
 
 

Inspirationsunivers + interaktive guides + effektiv salgskanal

 
 
 

Vi har skabt en digital platform, der både er en salgskanal, et inspirationsunivers og en digital guide til at komme succesfuldt igennem håndarbejdsprojektet.

Med Kit School får kunderne masser af inspiration og hjælp, blandt andet gennem interaktive opskrifter og videoguides, der viser hvordan de forskellige teknikker skal udføres – direkte på mobilen eller iPad.

Løsningen inkluderer også et skræddersyet ikon-univers, som kunderne let kan navigere i, og en specialdesignet typografi, som der kan strikkes efter. På denne måde indgår identiteten direkte i produkterne.

E-commerce løsningen er sprogversioneret og kan håndtere betalings-flows med og uden moms, rabatter etc.

 

 
 
 

Kontakt

Mikkel Jespersen
mje@1508.dk