Kromann Reumert

Danmarks største advokatvirksomhed.

 

Udfordring

 
 

Hvordan skiller du dig ud i en branche, der er præget af stærke konventioner?

Kontakt

Mikkel Jespersen
mje@1508.dk

 

Kromann Reumert er Danmarks største advokatvirksomhed. Advokatbranchen er dog ikke en branche, hvor man kan hvile på laurbærrene.

Konkurrencen er stor og dermed også behovet for en optimal digital tilstedeværelse og mærkbar differentiering fra konkurrenterne.

Advokatvirksomheder, i Danmark såvel som i udlandet, har som regel den samme website-struktur, hvor der er fokus på deres kernekompetencer, ydelser, medarbejdere og domicil.

Vi hjalp Kromann Reumert med en ny digital platform, der understreger, at selv den førende skal bevæge sig fremad.

 
 
 

 

 

 

 

Koncept

 
 
 

Fokus på kundens behov

 
 
 

Vores analyse viste, at der er en kløft imellem advokatvirksomheders præference for at profilere egne kompetencer og kunders behov for specifik forretningsforståelse.

For at understrege Kromann Reumerts nære forhold til deres kunder, arbejdede vi på en model, hvor kundens behov altid er i fokus.

 

 

 

 

 

Løsning

 
 
 

Hurtigere afklaring af kundens gøremål

 
 
 

Løsningen er udviklet i Sitecore med anvendelse af DMS’en. Sitet er centreret om en række anvendelsesorienterede søgefunktioner, der hjælper kunden til hurtigere afklaring af deres gøremål.

De centrale søgefunktioner og den stramme disponering af indholdet giver et roligt udtryk, hvor der ikke pushes unødvendig information.

 
 
 
 

Kontakt

Mikkel Jespersen
mje@1508.dk