Norrbom Vinding

Klassiske dyder i moderne kontekst.

 

Udfordring

 
 
 

Norrbom Vinding er et af Skandinaviens største advokatfirmaer inden for arbejds- og ansættelsesret. Deres faglige stolthed og betoning af klassiske værdier som etik og dannelse, kombineret med evnen til hele tiden at følge med den moderne udvikling, har ført til, at de i dag anses som de absolut førende inden for deres felt.

I forbindelse med designet af en ny årsrapport, blev Norrbom Vindings eksisterende identitet udfordret for at opnå større samhørighed mellem advokatfirmaets grundværdier og deres visuelle udtryk. Dette førte til en revitalisering af Norrbom Vindings CVI.

Creative Circle Award shortlisted 2017 - Corporate Print

KONTAKT
Mikkel Jespersen
mje@1508.dk

 
 
 

Koncept

 
 
 

Det klassiske og moderne går op i en højere enhed, når man møder Norrbom Vinding i deres kontorer på Østerbro. Den moderne bygning, den høflige servicering, de klassiske designermøbler, den moderne kunst og de gamle lovskrifter, der præger reolerne på deres kontor, er fundamentet i deres arbejde.

Det visuelle koncept er bygget op omkring referencer til de gamle lovskrifter, hvor der er sat fokus på Norrbom Vindings faglige stolthed og ekspertise.

 
 
 
 
 

Visuel identitet

 
 
 

Løsning

 
 
 

1508 har udarbejdet en 360 graders CVI-løsning, der inkluderer brandplatform, grunddesign, fotokoncept, udrulning på trykte og digitale medier, samt design og frontend på et nyt website.