Acceleration af den digitale transformation i Nordea Liv & Pension

Maj
2017

Nordea Liv & Pension (NLP) har haft et meget succesfuldt 2016. Pensionsvirksomheden har været det klart hurtigst voksende selskab på det kommercielle pensionsmarked og har samtidig vist forrygende afkast til medlemmerne. Samtidig er kundefokuseringen blevet styrket markant ved, at medlemsforeningen NLP har købt 25% af virksomheden, så der er nu tale om et reelt medlemsejerskab.
 
Også på det digitale område har Nordea Liv & Pension sat gang i store forandringer. Selskabet er i gang med at implementere en helt ny it-platform, der er det kernesystem, som også nye digitale services skal bygges på. Sideløbende er der også blevet arbejdet struktureret med at indføre agile udviklingsmetoder.

På denne Morgenbooster var oplægsholderne Christine Loft Hunderup, Head of Digital Development i Nordea Liv & Pension og Louise Klinker, Head of UX & Strategy i 1508. De fortalte blandt andet om transformationen mod en kunde- og designdrevet digital udvikling i Nordea Liv & Pension. Centrale elementer i transformationen har været etableringen af en ny digital enhed i virksomheden, en ny projektmodel for digital udvikling og en meget tæt involvering af kunderne gennem et kundepanel med 500 personer. Ved Morgenboosteren fortalte Christine og Louise om, hvordan Nordea Liv & Pension udviklede og lancerede sin første mobile app med kunderne som medskabere. Denne Morgenbooster blev afholdt d. 31. maj. 

Oplægsholder

Christine Loft Hunderup

Head of Digital Development, Nordea Liv & Pension

Oplægsholder

Louise Wictoria Klinker

Head of Strategy & UX