Class & Network - Forår 2020

Time

Place

Wilders Plads 13A
1403 København

Tilmelding til Class and Network 2020

Skriv til Bo på bst@1508.dk

Need to cancel? Please let us know at: event@1508.dk

Tangible Innovation

Business Transformation

Efter 4 succesfulde omgange af Class & Network, afholder vi en fjerde i Foråret 2020.

Forårets Morgenbooster Class and Network er et tilbud til dig, der gerne vil dykke endnu dybere ned i digital forretningsudvikling, Design Thinking, agil omstilling og flere af de emner, vi taler om på vores Morgenboosters.

Det er henvendt til dig, der ønsker at udvide din værktøjskasse og få sparring til, hvordan du i endnu højere grad sætter innovation på dagsordenen i din organisation.

Din erfaring med innovation er ikke afgørende, men du sidder i en position, hvor du kan præge arbejdsgange, metoder og måden at tænke innovation. Du er muligvis projektleder, forretningsudvikler eller lignende.

Vi har tidligere haft besøg af bl.a. Dansk Metal, Digitaliseringsstyrelsen, Alm. Brand, TDC, Topdanmark, Lederne, Kræftens Bekæmpelse, Maersk, Københavns Universitet, ATP og Finansforbundet.

Morgenbooster Class and Network faciliteres af Emil Damgaard Frost & Bo Steinicke, der kommer med hver deres erfaring fra området.

Emil Frost hjælper danske og internationale organisationer med at accelerere innovationspraksis og -organisering. Med en baggrund i strategisk kommunikation, analyse og UX-design har han en gennemgribende forståelse for de processer, der skaber værdifulde produkter og services og ikke mindst de organisationelle forudsætninger, der skaber rammerne for succesfuld digital transformation.

Bo Steinicke arbejder med digital transformation og opsætning af innovationsenheder, primært i større corporate organisationer – både som strategisk rådgiver, men også som design sprint facilitator og projektleder. Bo har en baggrund fra den anden side af bordet, hvor han gennem flere år har opbygget en innovationsenhed hos SKAT, der byggede digitale services, baseret på agile principper og Design Thinking.

4 sessioner med metode, teori, øvelser, cases, refleksion, gæstetalere, debat og netværk

#1 INDFLYVNING

Vi folder feltet ud og introducerer til den overordnede model og værktøjskasse, der binder de fire sessioner sammen.

#2 INNOVATION I PRAKSIS

Hvordan laver man kundefokuseret og hypotesedrevet produktinnovation i praksis? Hvordan kombineres Design Thinking, Lean Startup og agil udvikling i én samlet proces? Hvordan spiller denne metode sammen med din organisations nuværende processer? Vi giver et bud gennem 1508’s Proof by Design model. + Vi får en gæst på besøg.

#3 FORANKRING I ORGANISATIONEN

Hvordan taler jeg et sprog, der høres af beslutningstagerne? Hvordan struktureres en innovationsenhed? Hvordan måles innovation? Hvordan sammensættes en portfolio af innovationsprojekter? Hvem tager beslutningen om, hvorvidt et projekt skal fortsætte, stoppe eller pivotere? Vi introducerer løsninger via 1508’s Innovation Operating Model.

#4 KOM I GANG OG SÆT FART PÅ

Hvor sidder speederen i din organisation? Hvordan skubber man til resten af organisationen? Hvordan ændrer man mindsettet? Hvilke processer og procedurer bremser innovation? Hvordan optimerer jeg mine innovationsteams? Vores svar trækker på konkrete erfaringer med at implementere vores modeller i talrige private og offentlige organisationer. + Vi får en gæst på besøg.

Pris per person for alle fire sessioner: Kr. 6.000 +moms.

Er I flere fra samme organisation der ønsker at deltage, så spørg gerne efter mængderabat.

Har du spørgsmål, så skriv til Emil Frost på efa@1508.dk

Emil Damgaard Frost

Client Innovation Lead

Bo Steinicke

Client Innovation Lead