HÅNDARBEJDE + DIGITALISERING + STARTUP = BUSINESS..?

Maj
2016

Hvordan skaber du en startup i en branche, der endnu ikke har set digitaliseringens lys? Og hvad sker der, når man forsøger at kombinere nutidens mode med klassisk håndarbejde? Og kan man opbygge et fashion-brand rent digitalt, og findes der et marked i krydsfeltet mellem Burda og Vibskov? 

Line Rix er managing partner i 1508. Hun er også iværksætter og en passioneret designsjæl. Gennem de sidste to år har hun stået bag etableringen af start-up’en Kit Couture, der udvikler håndarbejds-kits inden for strik og broderi.

Produkterne afsættes via en digital platform med tilhørende digitale services - og sociale kanaler samt engagerede ambassadører som indtrækkere. Kit Couture er også 1508s søstervirksomhed – og dermed vores lille laboratorium for digitale eksperimenter.   

Line Rix delte til denne Morgenbooster sine erfaringer med at etablere en start-up i en anti-digital branche. Louise Klinker fortalte om et 5-dags sprint, der blev lavet for at finde frem til det næste digitale tiltag, som skal gøre strik til noget alle kan starte på og få succes med.

 

Oplægsholder

Line Rix

Managing Partner

Oplægsholder

Louise Wictoria Klinker

Head of Strategy & UX