Lean Start Up

August
2014

Nu med besøg fra den virkelige verden - COOP fortæller.

 

Henrik Harder er Digital Project Manager i COOP. Henrik var så uforsigtig at række hånden op til en af vores Morgenboostere og fortælle om sine erfaringer med at teste forretningskoncepter som Minimum Viable Products.

Hvad kan man lære af det? En hel del faktisk. Se videoen og hør hvordan COOP arbejder med Minimum Viable Products som en integreret del af deres udviklingsproces.

Og lidt til baggrund: 

Vi har gennem det seneste halve år sat fokus på at udvikle bæredygtige forretningskoncepter på kortest mulig tid. Vi tror på, vi kan lære en del fra den måde Start Ups bedriver produktudvikling.

Det indebærer, at man tester digitale hypoteser i en løbende udviklingsproces, fordi der simpelthen ikke er tid til andet. Det kan alle organisationer, der er vant til at tænke i klassiske projektmodeller lære noget af. Og samtidig kan de spare ressourcer. Til denne Morgenbooster tager vi Henrik Harders erfaringer med os. 

Oplægget er en del af vores Lean Innovation Series ™ – om hvordan du gør din digitale organisation klar til morgendagens udfordringer.

Oplægsholder

Klaus Bundvig

Digital Strategist in Netcompany A/S