Morgenbooster Class and Network - forløb på 4 mandage

Efterår
2018

M05.jpg

Denne Morgenbooster Class and Network er et nyt tilbud til dig, der gerne vil dykke endnu dybere i de emner, vi taler om på vores Morgenboosters. Det er henvendt dig, der ønsker at udvide din værktøjskasse og have sparring til, hvordan du i endnu højere grad sætter innovation på dagsordenen i din organisation. 

Din erfaring med innovation er ikke afgørende, men du sidder i en position, hvor du kan præge arbejdsgange, metoder og måden at tænke innovation.

Du er muligvis projektleder, forretningsudvikler eller lignende.

Morgenbooster Class and Network faciliteres af Oliver Vassard & Bo Steinicke, der kommer med hver sin erfaring på innovation.

Oliver Vassard har, før han blev ansat hos 1508, haft en række startups med både succeser og nederlag i bagagen. 
Erfaringer, værktøjer og metoder herfra er blevet anvendt til at præge processerne hos en del af de 1508 kunder, som vi har supporteret i deres digitale transformationer. 

Bo Steinicke arbejder med digital transformation og innovationsenheder i primært større corporate organisationer. Bo har en baggrund fra den anden side af bordet, hvor han gennem flere år har opbygget en innovationsenhed hos SKAT, baseret på agile principper og design thinking.

I fire sessioner vil vi komme ind på:

Design Thinking, Lean Startup, Innovationspraksis

Hvordan laver jeg produktinnovation i praksis? Hvilke udfordringer sidder du med? “What’s the problem, really?” Vi åbner op for 1508 toolboxen - Proof by Design. 

Innovationsenheder

Hvordan forankrer jeg innovation i virksomheden? Hvordan taler jeg et sprog, der høres af beslutningstagerne? Hvordan struktureres en innovationsenhed? Vi giver et bud herpå gennem 1508’s Innovation Operating Model + får en gæst på besøg.

Innovationsportfolioen

Hvordan kobles innovationsprojekter til virksomhedens nuværende strategi? Hvordan måles innovation? Hvordan sammensættes en portfolio af innovationsprojekter? Hvordan sikrer jeg, at innovationsprojekter har funding fra start til slut? Hvem tager beslutningen om, hvorvidt et projekt skal fortsætte, stoppe eller pivotere?

Innovationskultur

Hvordan skubber man til resten af organisationen? Hvordan ændrer man mindsettet? Hvor sidder speederen i din organisation? Hvilke processer og procedurer bremser innovation? Hvordan optimerer jeg mine innovationsteams?

Pris: 6.000,- for alle fire sessioner

Vi gør venligst opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser. 

Dato: 1/10, 22/10, 5/11 & 19/11

Kl. 9 - 12.

Hvis du har yderligere spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at skrive en mail til ama@1508.dk

Oplægsholder

Oliver Vassard

Client Innovation lead

Oplægsholder

Bo Steinicke

Client Innovation Lead