Morgenbooster Class and Network - forløb på 4 mandage

Forår
2019

MORGENBOOSTER 04 - CLASS AND NETWORK_frame.png

EFTER 2 SUCCESFULDE OMGANGE AF CLASS AND NETWORK AFHOLDER VI EN TREDJE I FORÅRET 2019.

 

Forårets Morgenbooster Class and Network er et tilbud til dig, der gerne vil dykke endnu dybere ned i digital forretningsudvikling, Design Thinking, agil omstilling og flere af de emner, vi taler om på vores Morgenboosters.

Det er henvendt dig, der ønsker at udvide din værktøjskasse og få sparring til, hvordan du i endnu højere grad sætter innovation på dagsordenen i din organisation.

Din erfaring med innovation er ikke afgørende, men du sidder i en position, hvor du kan præge arbejdsgange, metoder og måden at tænke innovation. Du er muligvis projektleder, forretningsudvikler eller lignende.

Morgenbooster Class and Network faciliteres af Oliver Vassard & Bo Steinicke, der kommer med hver deres erfaring fra området. 

Oliver Vassard har, før han blev ansat hos 1508, haft en række startups med både succeser og nederlag i bagagen. Erfaringer, værktøjer og metoder herfra er blevet anvendt til at føre bevis for, at man i en corporate konstellation kan være innovativ og komme på markedet med samme hastighed som en startup. Oliver har i den sammenhæng været med til at præge og ændre processerne hos en del af de 1508-kunder, som vi har supporteret i deres digitale transformationer.

Bo Steinicke arbejder med digital transformation og opsætning af innovationsenheder, primært i større corporate organisationer – både som strategisk rådgiver, men også som design sprint facilitator og projektleder. Bo har en baggrund fra den anden side af bordet, hvor han gennem flere år har opbygget en innovationsenhed hos SKAT, der byggede digitale services, baseret på agile principper og Design Thinking.

4 SESSIONER MED METODE, TEORI, ØVELSER, CASES, REFLEKSION, GÆSTETALERE, DEBAT OG NETVÆRK. 

 

#1 INDFLYVNING

Vi folder feltet ud og introducerer til den overordnede model og værktøjskasse, der binder de fire sessioner sammen. 

#2 INNOVATION I PRAKSIS

Hvordan laver man kundefokuseret og hypotesedrevet produktinnovation i praksis? Hvordan kombineres Design Thinking, Lean Startup og agil udvikling i én samlet proces? Hvordan spiller denne metode sammen med din organisations nuværende processer? Vi giver et bud gennem 1508’s Proof by Design model. + Vi får en gæst på besøg.

#3 FORANKRING I ORGANISATIONEN

Hvordan taler jeg et sprog, der høres af beslutningstagerne? Hvordan struktureres en innovationsenhed? Hvordan måles innovation? Hvordan sammensættes en portfolio af innovationsprojekter? Hvem tager beslutningen om, hvorvidt et projekt skal fortsætte, stoppe eller pivotere? Vi introducerer løsninger via 1508’s Innovation Operating Model.

#4 KOM IGANG OG SÆT FART PÅ

Hvor sidder speederen i din organisation? Hvordan skubber man til resten af organisationen? Hvordan ændrer man mindsettet? Hvilke processer og procedurer bremser innovation? Hvordan optimerer jeg mine innovationsteams? Vores svar trækker på konkrete erfaringer med at implementere vores modeller i talrige private og offentlige organisationer. + Vi får en gæst på besøg.

TILMELDING:

Benyt venligst formularen til højre.

Datoer for de fire sessioner: 25/3, 8/4, 29/4 og 13/5.

Hver session fra kl. 9 - 12, hos 1508 på Christianshavn. 

Pris per person for alle fire sessioner: Kr. 6.000 +moms.

Er I flere fra samme organisation der ønsker at deltage, så spørg gerne efter mængderabat.

Har du spørgsmål, så skriv til Mikkel Rohde Madsen på mrm@1508.dk.

Oplægsholder

Oliver Vassard

Client Innovation lead

Oplægsholder

Bo Steinicke

Client Innovation Lead