Sådan driver du en Digital Transformation

August
2016

Hvis du sidder med ansvaret for at drive digital transformation i din virksomhed, så ved du formentlig allerede følgende:

1) Digital transformation er blevet et meget populært ord i bestyrelserne
2) Digital udvikling passer ikke sig selv i et lille hjørne af forretningen
3) Der findes flere spørgsmål end svar i forhold til hvordan man gør det.

Derfor så denne Morgenbooster nærmere på udfordringer og løsninger, når en digital forandringsagenda pludselig banker på.

For hvordan gør man? Hvor skal man starte? Og hvor fedt er det lige som medarbejder at blive sat på bænken for at have tjent de gamle normer pligtopfyldende?

Se Morgenboosteren og få vores praktiske erfaringer fra nogle af de virksomheder, vi arbejder sammen med, og masser af inspiration til at drive en digital transformation succesfuldt i mål.

Denne Morgenbooster er særlig relevant for beslutningstagere, der står overfor - eller allerede er i gang med - at lede en digital transformationsproces.

Søger du mere inspiration til en digital transformationsproces kan vi anbefale følgende bøger: Change by design, Value proposition design, Business Model generation, Digital Adaptation, Sprint: How to Solve Big Problems and Test New Ideas in Just Five Days, Exponential Organizations og Leading Digital: Turning Technology into Business Transformation.

Oplægsholder

Klaus Bundvig

Digital Strategist in Netcompany A/S

Oplægsholder

Emil Frost Andersen

Client Innovation Lead