Sådan indfører du et iværksætter-mindset i en corporate kultur

April
2017

Der findes en lang række metoder og værktøjer til at optimere processer og hastigheder i forbindelse med udviklingen af digitale produkter. Ord som agilitet, iterativ og sprint er blevet en del af hverdagsjargonen i udviklingsafdelingerne i flere større virksomheder. En ting er at indføre de nye metodikker, noget andet er at indføre et mindset, der gør at metodikkerne udfordres og innoveres som en del af kulturen i virksomheden. 

At transformere en organisation kræver ikke blot et skifte af processer og metoder, men en kulturændring der starter med dit og dine kollegaers mindset. 

Oplægsholder, Oliver Vassard, Project Manager & Digital Producer, har før han blev ansat hos 1508 haft en række startups med både succeser og nederlag i baggagen. Erfaringen herfra er blevet anvendt til at præge kulturen hos en del af de 1508 kunder som vi har supporteret i deres digitale transformationer. 

Ved denne Morgenbooster konkretiserede Oliver blandt andet en række erfaringer, og omdannede disse til dogmer, der kan hjælpe dig med at indføre et iværksætter-mindset i en corporate kultur.

Oplægsholder

Oliver Vassard

Client Innovation lead