Sådan mestrer du metoderne til digital produktinnovation

November
2016

Simple håndtegninger er nærmest blevet en forudsætning for at gennemføre vores innovationsprocesser, så vi får mest muligt ud af dem. Vi ser derfor sketching som et helt centralt værktøj, når vi arbejder med Design Thinking i praksis.

Sketching er ikke nyt i 1508. Tværtimod.

Vi har tidligere delt vores viden om sketching på Morgenboostere som Simple Streger = Big Business og JRGN CLVN Business, og holdt Business Sketching kurser, hvor vi underviste i hvordan visualisering på arbejdspladsen kan spare dig tid og penge.

Men på denne Morgenbooster stillede vi skarpt på, hvordan vi selv bruger sketching i nogle af vores favoritmetoder - bl.a. Design Sprints og Value Proposition Design.

Her er håndtegninger den hurtigste metode til at gøre ideer håndgribelige, så du kan ‘mærke’ resultatet - og dele det med andre.

Se eller gense Morgenboosteren og få indblik i, hvorfor vi starter mange af vores projekter med et hurtigt internt Business Sketching tegnekursus.

Tips om sketching og processer blev formidlet af to af de mest kompetente inden for området, der delte vores erfaringer - og skitser - fra projekter, hvor vi aktivt har brugt håndtegninger i processen.

Læs mere om Business Sketching

Oplægsholder

Louise Wictoria Klinker

Head of Strategy & UX

Oplægsholder

Merete Bokær Petersen

Visual Facilitator