Class & Network - Sustainable Business Models through Design Thinking

Time

Place

Wilders Plads 13A

1403 København

Number of days

4

Price

6000 DKK

Strategy and Business Design

Kom og lær om integreringen af de forenede verdensmål i jeres kerneforretning ved hjælp af Design Thinking.

Usikkerhed er blevet den nye præmis. Samtidig har kravene til at legitimere licence-to operate aldrig været større. Så hvordan kan vi fremtidssikre vores virksomhed og sikre at vi forbliver relevante for kunder i denne nye virkelighed. Yngre generationer kræver at arbejdspladser og produkter skaber positiv merværdi og ikke blot reducerer deres negative effekter – og er transparente om deres udvikling og læring.

I 1508 har vi i mange år hjulpet virksomheder med at tage strategiske initiativer fra ambition til virkelighed gennem Design Thinking. Vi slår nu dørene op for en ny udgave af Class & Network, hvor du som deltager får indblik i, hvordan man bruger Design Thinking til at identificere relevante verdensmål relateret til kernekompetencer, synliggør ikke-udnyttet merværdi og i højere grad integrerer verdensmålene i kerneforretningen.

Kurset er for dig, der ønsker konkret indsigt i hvordan, man fremtidssikrer sin licence-to-operate ved (i højere grad) at integrere bæredygtighed i kerneforretningen. Din erfaring inden for verdensmålene, strategi og innovation er ikke afgørende, men du sidder i en position, hvor du kan præge arbejdsgange, metoder og måden at tænke design, bæredygtighed og innovation. Du er muligvis projektleder, forretningsudvikler, produktejer eller lignende.

Vi har tidligere haft deltagere fra bl.a. Lundbeck, Maersk, Dansk Metal, Digitaliseringsstyrelsen, Alm. Brand, TDC, Topdanmark, Lederne, Kræftens Bekæmpelse, Københavns Universitet, ATP og Finansforbundet.

Facilitatorer

Class & Network faciliteres af Helene Gerholm og Adam Voigt, der kommer med hver deres erfaring fra området:

Helene Gerholm – Client Lead

Helene har bred erfaring indenfor innovation, forretnings- og strategiudvikling i både store organisationer, corporate ventures og startups med særlig fokus på brugercentreret produktudvikling og de organisatoriske forudsætninger herfor. Helene er særlig passioneret omkring design af bæredygtige forretningsmodeller og har tidligere arbejdet med udvikling af grønne forretningsmodeller samt kortlægning af forretningsmodeller og teknologier inden for nordiske impact startups.

Adam Voigt – Senior User experience designer

Adam har hjulpet nogle af vores største kunder med deres innovationsindsats og digitale transformation. Med en indgående erfaring indenfor både experience- og service design ved han, hvor vigtigt det at sikre, at de forretningsmæssige ambitioner vækker resonans og skaber reel værdi ude blandt de mennesker, man ønsker at være noget for. Og med en baggrund i journalistik og kommunikation, forstår Adam ligeledes vigtigheden af at skabe sammenhæng mellem de strategiske forretningsmål og virksomhedens brand. Derfor brænder Adam også for at gøre den bæredygtige indsats substantiel, vedvarende og dybt forankret i forretningsmodel og kernefortælling.

Spørgsmål og tilmelding

Skriv til hge@1508.dk

Facilitatorer

Helene Gerholm

Client Lead

Adam Voigt

Senior User Experience Designer