Class & Network - Design Doing is Strategy on Demand

Time

Place

Wilders Plads 13A

1403 København

Number of days

4

Questions

Contact Oliver at ova@1508.dk

Price

8000 DKK

Strategy and Business Design

After six successful rounds of Class & Network we will be hosting a seventh this spring. The course series will consist of 4 classes and will be held in Danish.

Man skal ikke lede længe efter strategier, der lover guld og grønne skove for enden af digitaliserings-, innovations- og teknologi-regnbuerne. Desværre forventes det oftest, at udførelsen af strategien er ligeså ligefrem og lyserød som udformningen. Det er langt fra tilfældet.

I 1508 har vi i mange år hjulpet virksomheder med at tage strategiske initiativer fra ambition til virkelighed ved at sætte brugeren i centrum. En ting står klart: strategier kan ikke udføres i det samme vakuum, som de skrives i.

I stedet kalder udførelse af strategi på et helt andet mindset. Et mindset, hvor man erkender, at de strategiske mål kan opnås på mange forskellige måder, og at den rigtige måde er den, som skaber mest værdi for brugeren. Vi kalder det et designers mindset og det har dybe rødder i grundprincipperne i Design Thinking.

Vi slår nu dørene op for en ny udgave af Class & Network, hvor man som deltager får indblik i, hvordan man bruger design til at udføre og informere sin strategi.

Din erfaring med digitalisering og innovation er ikke afgørende, men du sidder i en position, hvor du kan præge arbejdsgange, metoder og måden at tænke design, digitalisering og innovation. Du er muligvis projektleder, forretningsudvikler eller lignende.

Vi har tidligere haft deltagere fra bl.a. Lundbeck, Maersk, Dansk Metal, Digitaliseringsstyrelsen, Alm. Brand, TDC, Topdanmark, Lederne, Kræftens Bekæmpelse, Københavns Universitet, ATP og Finansforbundet.

Vi har også et to dages kursus i Design Thinking. Det er til dig der leder efter en introduktion til Design Thinking og er en forløber til Class & Network. Find det her.

Facilitatorer

Class & Network faciliteres af Mathias Holdsbjerg-Larsen og OIiver Vassard, der kommer med hver deres erfaring fra området:

Mathias Holdsbjerg-Larsen - Head of Business Design

Mathias hjælper danske og internationale organisationer med at accelerere innovationspraksis og -organisering. Med en baggrund som Management Konsulent har han en gennemgribende forståelse for de processer, der skaber værdifulde produkter og services og ikke mindst de organisationelle forudsætninger, der skaber rammerne for succesfuld digital transformation.

Oliver Vassard - Business Development Director

Oliver fik sit eureka-øjeblik med design i forbindelse med opbygningen af en række startups. Han er uddannet jurist og har før hans tid i 1508 etableret en række startups med både succeser og fiaskoer. Han har udstrakt erfaring med designledelse og forretningsstrategi samt en bred forståelse for hypotesedrevet og eksperimentel produkt- og serviceudvikling. Slutteligt er Oliver en erfaren facilitator og passioneret om at få mennesker og krydsfunktionelle kompetencer til at arbejde bedst muligt sammen.

Spørgsmål og tilmelding

Skriv til Oliver på ova@1508.dk

4 sessioner med metode, teori, øvelser, cases, refleksion, gæstetalere, debat og netværk

Session 1: Intro til kurset og Dynamic Roadmap

I første session fokuserer vi på, at vi får mødt hinanden, sat scenen og stiftet bekendtskab med et af kursets omdrejningspunkter, Dynamic Roadmap.

Session 2: Design Thinking Basics

I anden session fokuserer vi på, at dykke ned i Design Thinking for at få et fælles sprog og forståelse for de værktøjer man kan tage i brug, når man arbejder med Dynamic Roadmap.

Session 3: Dynamic Roadmap: Strategidelen

I tredje session fokuserer vi på, at tage Dynamic Roadmap i brug og vi starter med at udfylde strategi-delen med afsæt i den virkelighed I hver især sidder i.

Session 4: Dynamic Roadmap: Eksekveringsdelen

I fjerde session fortsætter vi arbejdet med Dynamic Roadmap – denne gang med fokus på eksekveringsdelen.

Hvordan bruger man det Dynamiske Roadmap som et værktøj til løbende at holde styr på udførelsen af strategien? Hvordan måler man succes? Hvordan kommer man igang? Hvordan optimerer man kompetencer og krydsfunktionelle teams? Vi får en gæst på besøg.

Facilitatorer

Oliver Vassard

CEO, Copenhagen

Mathias Louis Holdsbjerg-Larsen

Business Development Director, Copenhagen