2-day Course: Design Thinking

Time

Place

Wilders Plads 13A

1403 København

Number of days

2

Questions

Send an e-mail to Thomas at tbj@1508.dk

Price

6000 DKK

Strategy and Business Design

Vi tror på, at fremtidens udfordringer kan løses gennem design. Står du selv med en udfordring eller to på dit skrivebord, så kom og lær, hvordan Design Thinking kan hjælpe dig på dette 2-dages kursus.

Vi tror på, at fremtidens udfordringer kan løses gennem design. Står du selv med en udfordring eller to på dit skrivebord, så kom og lær, hvordan Design Thinking kan hjælpe dig på dette 2-dages kursus.

Hos 1508 lever og ånder vi design. Design er vores DNA og Design Thinking er vores mindset. Kort sagt giver Design Thinking os en håndgribelig og kreativ måde at løse komplekse problemer og eksekvere på dem. Vi tror på, at Design Thinking har et stort potentiale, og at man uanset kendskab og niveau kan drage fordel af det. Og det vil vi gerne vise dig.

I en verden, der forandrer sig hurtigere end nogensinde, kan vi ikke længere regne resultater og slutprodukter ud på forhånd. I forlængelse heraf er Design Thinking ved at manifestere sig som metoden til at udvikle nye innovative produkter og services samt udføre hypotesedrevet agil forretningsudvikling. Svarene findes ikke i bestyrelseslokalerne eller på direktionsgangene. Vi skal ud at tale med de mennesker, der oplever et behov, en friktion eller et problem. Derfor ser vi verden gennem hypoteser og prototyper, og eksperimenterer os frem, indtil vi står med en løsning, der skaber reel værdi for reelle mennesker.

Så er kurset for dig? Det er det, hvis du gerne vil smage på, hvad det vil sige at løse udfordringer, der synes uoverkommelige, ved anvendelse af Design Thinking. Du er muligvis projektleder, forretningsudvikler eller produktejer – det kan også være, at du ikke er nogen af delene, men hvis du er i en position, hvor du kan præge projekters struktur og fremdrift, så er det her kursus noget for dig.

Kurset kommer til at udvide din værktøjskasse og ikke mindst mindset, samt give dig nogle håndgribelige metoder inden for kreativ problemløsning, du kan tage med tilbage til skrivebordet.

Facilitators

Thomas Brejtenstein Jensen - User Experience Designer

Cecilie Goodley Dannisøe - User Experience Director

Sign up

Send an e-mail to Thomas at tbj@1508.dk

Du vil gå fra kurset og blandt andet have prøvet at:

Planlægge og gennemføre brugerinterviews

Hjertet i design er empati. Empati med de mennesker, vi designer løsninger til, er fundamentet i Design Thinking. Når vi evner at forstå de problemer og behov, som mennesker har, gør det os i stand til at designe bedre produkter.

Opsamle og oversætte brugerindsigter til hypoteser

Hvad er problemet i virkeligheden? På baggrund af empatiske indsigter kan vi definere: hvem er vores bruger? Hvad er deres uindfriede behov? Hvorfor er det indsigtsfuldt?

Formulere How Might We’s

At kunne reframe et problem er at tænke som en designer. Når du kan formulere How Might We’s kan du vende problemer til muligheder. How Might We’s er benzinen på din brainstorm.

Konceptualisere og bygge prototyper

I en succesfuld brainstorm udskyder du kritikken og går efter kvantiteten af ideer. Udvælg de ideer, der bedst løser problemet og prototyp lige præcis nok til at kunne få læringer. Hverken mindre eller mere.

Brugerteste

Valider dine ideer hurtigt og effektivt. Test tidligt og ofte. Efter en test ved du, hvad du skal gøre … Find ud af, om du skal fortsætte med at udvikle ideen, bringe den i en anden retning eller stoppe og gå tilbage til dine indsigter igen.

Facilitators

Thomas Brejtenstein Jensen

User Experience Designer

Cecilie Goodley Dannisøe

User Experience Director